Valputveckling

Under 2024 arrangerar vi ingen öppen Valputvecklingskurs. Däremot kan du gärna beställa en valputvecklingskurs för minst 4 ekipage, valfri plats och med grundupplägg enligt nedan. Självklart är du/ni vid beställning med och påverkar upplägget så att det stämmer med era målsättningar! Möjligheten finns för alla jakthundsraser. 


Grundupplägg

Valputvecklingens fokus är grundlydnad med de fyra lätta stegen, Jägareförbundets träningsfilosofi för aktiva jakthundar, som grund och med långsiktigt mål att kunna gå på jakt över sin spaniel eller apportera med perfekt avlämning. Planen är att vi ska fokusera på hantering, följsamhet, viktiga ord och lek. Med de redskapen ska vi forma våra hundar till samarbets- och arbetsvilliga jakthundar!

Valputvecklingen sker huvudsakligen enskilt för varje valp. Deltagarna reflekterar över träningen gemensamt. Träning i grupp börjar när valparna är mogna för det.

Datum: 5 sammankomster á ca 2 timmar.

Tid: 18:00 - ca 20:00 

Plats: Valfri plats i Skåne (reskostnad tillkommer per mil)

Frågor och kursbokning: e-post: sissarens@icloud.com 

Avgift per hund: Diskuteras, ca 2500 kr inkl moms. Kursavgiften betalas efter bokning till bg 483-8835 eller swish 123-482 13 44, Sissarens H.U.T. Märk betalningen med: datum + ditt namn.

VÄLKOMMEN!Här kan du läsa våra Anmälningsvillkor

Sidan uppdaterad 2023-12-26. All rights reserved.