Här kan du läsa våra Anmälningsvillkor

  Uppdaterad 2024-09-15. All rights reserved. 

Elsa i sökarbete.

Elsa i sökarbete.

  För spaniel och retrievers återkommer 

SÖK & STADGA träningarna under vårvintern 2025

Info kommer på hemsidan i god tid.

Fokus på spanielns sökarbete och retrievers stadga och fotgående. Idéen är att vi ska jobba med de problem vi stöt på under säsongens jakter både för oss själva och våra hundar! Träningen sker i grupp. Vi tränar fältsök, stöt, stadga, passivitet, skott, apportering m.m. All träning sker utifrån varje hunds nivå och så långt möjligt efter förarens önskemål.

Datum 2025: Kommer på nyåret.

Max antal spaniel: 6.

Max antal retriever: 3.

Klockslag: 09:00 – ca 14:00.

Kostnad per hund: 800 kr. Avgiften betalas efter att du fått bekräftelse. Matsäck medtages.

Delta med spaniel: Kursen vänder sig till dig som har en spaniel och jagar på klassiskt spanielvis och vill finslipa din relation med din spaniel inför jaktsäsongen. Självklart är din spaniel vaccinerad och försäkrad.

Delta med retriever: Kursen vänder sig till dig som har en retriever som du apporterar aktivt med och vill b la träna passitivitet i grupp, en och annan apport, fotgående och finslipa din relation med din retriever inför jaktsäsongen. Självklart är din retriever vaccinerad och försäkrad.

Plats: Skåne

Anmälan, som är bindande, till sissarens@icloud.com senast XX XXXXX. Ange: Namn, e-postadress, postadress och telefon, hundens namn, ras, kön och ålder.

Frågor: Fredrik Jönsson, 070-571 53 86 el e-post: sissarens@icloud.com

Välkommen att anmäla dig!